Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
8 00 hod. - 17 00 hod.
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 59,99 EUR a máte dopravu ZADARMO
SLEDUJTE NÁS NA FB
  1. Úvod
  2. Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely použitia funkcie Strážny pes
Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely použitia funkcie Strážny pes

Udeľujete týmto súhlas Dexi trade s.r.o., so sídlom Hospodárska 2660/6, 921 01 Piešťany, IČO 47255919, Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Trnave, oddiel Sro, vložka 35694/T, (ďalej len "Správca"), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával / a nasledujúce osobné údaje:

emailovú adresu
Emailová adresa bude spracovaná za účelom:

využitie funkcie Strážny pes - zaslanie e-mailové notifikácie, akonáhle sa zmení Skladovosť / cena zvoleného produktu podľa požadovaných preferencií používateľa
Súhlas udeľujete na spracovanie po dobu 180 dní a to za účelom:

zaslanie e-mailové notifikácie, akonáhle sa zmení Skladovosť / cena zvoleného produktu podľa požadovaných preferencií používateľa.
Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

Poskytovateľom služby Eshop-rýchlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábreží 448/73, 370 01, České Budějovice
Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.
Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

Súhlas so spracovaním možno vziať kedykoľvek späť, a to zaslaním emailu na kontaktnú adresu info@kabelky-shop.sk so žiadosťou o odhlásení, alebo kliknutím v prijatom maile Strážneho psa.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

- vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späťvzatie bude mať za následok odstránenie e-mailové adresy z funkcie Strážny pes
- požadovať od Správcovia informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva
- vyžiadať si u Správca prístup k vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať ich kópiu
u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
- nechať vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať alebo opraviť, alebo požadovať obmedzenie ich spracovanie
- žiadať od spoločnosti vymazanie vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
- na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
- v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správca alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Novinky, akcie a zľavy od kabeliek.
Nezmeškajte novinky! Len 2x mesačne vám v schránke pristane mail.

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Doprava ZADARMO

Dopravu pri objednávkach nad 60€ platíme za vás.

 

Garancia vrátenia peňazí

100% garancia vrátenia peňazí do 14 dní od vrátenia tovaru.

Zákaznícka podpora
Mgr. Denisa Mlyneková
8 00 hod. - 17 00 hod.
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.